Lets create lifechanging

results.

EEN HOGE KWALITEIT VAN LEVEN START IN DE KERN ALTIJD BIJ EENKRACHTIG FUNDAMENT IN DE ZIN VAN EEN KRACHTIG LIJF EN EENIJZERSTERKE MINDSET.

onze

succesverhalen

Graag nemen we jullie mee in de succesverhalen van de vele “Lifechangers” die ervoor kiezen om hun leven te transformeren naar een fit en krachtige leven! Zij kiezen ervoor om niet te blijven hangen in veel dingen “willen”, maar kiezen ervoor om de persoon te zijn die enorme resultaten creëert.

wat onze klanten vinden

Essie van der Zanden
Ik vind de coaching van John erg prettig, ik kan het iedereen aanraden! Hij stelt hele gerichte vragen en vraagt goed door over je gezondheid, je ritme van de dag en week en je voedingspatroon.John geeft goed uitleg over hoe hij te werk gaat zodat ik ook begrijp waarom en hoe ik een oefening moet doen. Daarnaast houdt hij rekening met mijn fitheid die dag en blessures.Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies, houdt hij ook rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is. Vakkundige begeleiding dus!

Essie van der Zanden

5
Karlijn Bekkers
Sinds een tijdje bij Private Health om mijn energie en gezondheid weer omhoog te krijgen. Private Health is een kleinschalig en laagdrempelige gym. De personal trainers zijn super kundig en vriendelijk! Ze weten al je vragen te beantwoorden, hebben heel veel kennis van zaken en de gym is brandschoon. De lessen zijn afwisselend en zeer uitdagend en er wordt goed op je lichaamshouding gelet. Ik ga met veel plezier iedere week sporten en kom moe maar voldaan terug!!

Karlijn Bekkers

5
Niels Timmermans
John is een vakman! Maakt vooraf een goed plan en zorgt ook voor de juiste training en begeleiding die je nodig hebt!

Niels Timmermans

5
Margret Verspaandonk
Persoonlijke en professionele begeleiding op maat in een fijne setting.

Margret Verspaandonk

5
Carla Schoenmakers
Private Health kan ik oprecht aanbevelen! De krachttraining e.a wordt op je persoon en lichaam zorgvuldig afgestemd. Goed opgeleide trainers stimuleren je met aandacht, en op een fijne manier, om je eigen kracht/lichaam optimaal te versterken.

Carla Schoenmakers

5
Peter Schoenmakers
Ik ben meer dan 20 jaar actief lid geweest van diverse fitness scholen en was daar redelijk tevreden over. Sinds 1 1/2 jaar oefen ik bij Private Health onder deskundige en op mijn geest en fysiek afgestemde begeleiding met professionele coaches. In dit 11/2 half jaar heb ik veel kennis over mijzelf opgedaan en ben nog meer gemotiveerd om heel doelgericht specifieke kracht en souplesse op te bouwen, zonder het risico van blessures.

Peter Schoenmakers

5
Fabienne Daniels
Ben bij Private Health gestart met als doel weer fit te worden na mijn zwangerschap en een periode van minder beweging (corona). Zeker tevreden met de begeleiding die ik van John heb gehad. Veel kennis van het vak en een luisterend oor.

Fabienne Daniels

5
Deze trainingen hebben echt resultaat. Ik neem deel aan de Private Group Trainingen. Deze training is afgestemd op je persoonlijke doel. Tijdens de training wordt er gelet op houding en de juiste manier van het uitvoeren van de oefeningen. Ook worden er regelmatig gesprekjes gevoerd over de voortgang van je persoonlijke doelen. Je wordt erg goed begeleid door de trainer. Echt toptraining!

Yvonne Hooijen

5
Frank van Dijk
Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten bij Private Health Cranendonck. Hier wordt je professioneel begeleid om je doelen te behalen. Dit is niet te vergelijken met een normale sportschool. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid door zeer professionele en geschikte trainers!

Frank van Dijk

5
Toos Vosters
Ik ga al een tijd sporten bij Private Health en zeker nadat ik corona gehad heb , heb ik er heel veel baat bij. Zowel voor mijn uithoudingsvermogen als voor mijn spieren aansterken. Ze zijn heel professioneel en kundig en vooral heel geduldig.

Toos Vosters

5