private coaching

De laatste stap binnen onze begeleidingstrajecten is Private Coaching. Binnen dit traject ben je in staat om alles wat je geleerd hebt tijdens onze voorgaande trajecten, zelfstandig in de praktijk te brengen. Jouw Personal Trainer/Coach kijkt over je schouder mee en stuurt bij wanneer het nodig is tijdens jullie tweewekelijkse coaching sessies.

Je hebt een Personal Training traject of Private Group Training traject afgerond en het resultaat wat je voor ogen had is gecreëerd. Het is tijd om nieuwe targets te stellen en je huidige resultaat te behouden.

We starten het traject met een Personal Training waar we aan de hand van de Beweegscan een persoonlijk beweegplan voor je kunnen opstellen, wat je in het vervolg zelfstandig gaat uitvoeren tijdens onze openingstijden.

Twee keer per maand heb je een coaching sessie van 30 minuten met je Personal Trainer/Coach om te bespreken of je bepaalde correcties dient te maken tot het behalen van je targets. Deze coach brengt je in contact met je obstakels en valkuilen, zodat je weet wie je moet zijn en wat je moet doen op tot je gewenste resultaat te komen.

Via de Private Health-app sta je continue in contact met je coach voor het stellen van vragen of het ontvangen van tips.

Extra voordeel; binnen deze dienst mag je kosteloos deelnemen aan de BoxingFIT lessen!

kleinschalig

wij werken uitsluitend met kleine groepen.

resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

professioneel

Wij werken met de beste coaches.

persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.