Private group training

Heb jij behoefte aan de intensieve begeleiding zoals Personal Training, maar zijn de kosten hiervoor net wat te hoog voor je? Dan hebben wij de perfecte oplossing in de vorm van ‘Private Group Training’. 

Kwalitatief krijg je dezelfde begeleidingsvorm als Personal Training, alleen zal de aandacht tijdens de trainingen verdeeld zijn over meerdere deelnemers. Op het aantal deelnemers per training geldt een maximum omdat kwaliteit en persoonlijk onze norm is.  

Deze begeleidingsvorm is géén normale groepsles. Iedere deelnemer in de les volgt zijn eigen persoonlijk op maat gemaakte plan. Dit bekent dus ook dat de deelnemers van een les niet dezelfde oefeningen/training uitvoeren omdat iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau. Dit specifieke plan is opgesteld aan de hand van de Beweegscan die vooraf afgenomen wordt. Dit bied je ook de ideale mogelijkheid om dit traject te volgen wanneer je een bepaalde blessure of fysieke uitdaging hebt. Ons doel is om effectief te trainen waarbij je leert om volgens bewezen trainingsprincipes resultaat te creëren.   

Ons doel is dat jij een leven creëert waar je vol energie de dag start, de puf hebt om actie te ondernemen wanneer je thuis komt van je werk, ècht aanwezig bent bij je gezin en daarnaast een optimale kwaliteit van leven ervaart.  

*Wist je dat een “Onbeperkt Private Group Training” traject bij ons betekent dat je ook onbeperkt gebruik mag maken van onze Private Gym en Private Health-app? Zo bouw je een vaste structuur op zonder extra bijkomende kosten.  

kleinschalig

wij werken uitsluitend met kleine groepen.

resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

professioneel

Wij werken met de beste coaches.

persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.